POLITICA DE RETUR

Toate imaginile produselor prezentate pe pagina au caracter orientativ si sunt personalizate la cerere conform comenzii realizate de client , motiv pentru care sunt exceptate de la dreptul de retur/retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale .

Pentru a schimba sau a returna comenzile facute la Posh Atelier, te rugam sa te asiguri ca articolele sunt in ambalajele originale, au toate etichetele atasate si nu prezinta urme de deteriorare sau uzura. Daca prodsul returnat este deteriorar, are semne clare de utilizare sau este intr-o stare ce nu ne permite revanzarea lui, ne rezervam dreptul de a refuza coletul. Costul transportului returului sau al schimbului de colete este suportat de catre client, doar in cazul in care motivele tin de companie, costul va si suportat de societatea noastra (clientul a primit un produs defect sau altceva decat a comandat).

Produsele pot fi schimbate sau returnate in termen de 14 zile de la primirea lor.

NU PRIMIM COLETE CU RAMBRUS, ACESTEA VOR FI REFUZATE !

 1. Pentru schimbarea produsului (marime, culoare, model) sunati la numarul de telefon 0749824312. Costul transportului tur-retut pentru schimbarea produsului sunt achitate de catre client!

 2. Pentru returnarea sumei de bani, completati formularul

   sau trimiteti e-mail la urmatoarea adresa: returposhatelier@gmail.com. In e-mail trebuie sa fie precizate urmatoarele:

   – Cont IBAN

   -Numele Titularului

   -Numar de Telefon

   -Produs

   -Marime

   -Pret

   -Data cand a fost primit coletul.

   Adresa de retru este: Str. Industriei nr. 5-8, Lehliu-Gara, Calarasi.

   Va rugam trimiteti coletul doar insotit de o notificare pe e-mail care sa cuprinda cele mentionate mai sus (EXCLUS POSTA)

  Updating…
  • Nu ai niciun produs în coș.