Accesarea si folosirea acestui magazin online, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.
Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a paginii, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

INFORMATII DESPRE PRODUSE

POSH Atelier face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine culorile, marimile, dimensiunile si descrierea produselor.
Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs.
De asemenea, culorile pe care le vedeti pe monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor.

COMENZI

Nu exista comanda minima impusa.
Toate preturile afisate pe site sunt in RON.
Preturile afisate nu contin taxele de transport.
Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala.

Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 16, ora Romaniei, se expediaza daca sunt pe stoc in 2-3 zile lucratoare. Termenul maxim de livrare este de 30 zile lucratoare de la primirea comenzii.

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acesta pagina se considera un contract intre utilizator si Posh Dress SRL si trebuie executata de catre ambele parti.
Aceasta inseamna ca Posh Dress SRL se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe pagina atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

Posh Dress SRL foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc.
Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii.
Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

POLITICA DE RETUR

Toate imaginile produselor prezentate pe pagina au caracter orientativ si sunt personalizate la cerere conform comenzii realizate de client , motiv pentru care sunt exceptate de la dreptul de retur/retragere prevăzut la art. 9-15 din OUG 34/2014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale .

Pentru a schimba sau a returna comenzile facute la Posh Atelier, te rugam sa te asiguri ca articolele sunt in ambalajele originale, au toate etichetele atasate si nu prezinta urme de deteriorare sau uzura. Daca prodsul returnat este deteriorar, are semne clare de utilizare sau este intr-o stare ce nu ne permite revanzarea lui, ne rezervam dreptul de a refuza coletul. Costul transportului returului sau al schimbului de colete este suportat de catre client, doar in cazul in care motivele tin de companie, costul va si suportat de societatea noastra (clientul a primit un produs defect sau altceva decat a comandat).

Produsele pot fi schimbate sau returnate in termen de 14 zile de la primirea lor.

NU PRIMIM COLETE CU RAMBRUS, ACESTEA VOR FI REFUZATE !

 1. Pentru schimbarea produsului (marime, culoare, model) sunati la numarul de telefon 031.109.4736. Costul transportului tur-retut pentru schimbarea produsului sunt achitate de catre client!

 2. Pentru returnarea sumei de bani, trimiteti e-mail la urmatoarea adresa: returposhatelier@gmail.com. In e-mail trebuie sa fie precizate urmatoarele:

  – Cont IBAN

  -Numele Titularului

  -Numar de Telefon

  -Produs

  -Marime

  -Pret

  -Data cand a fost primit coletul.

  Adresa de retru este: Str. Industriei nr. 5-8, Lehliu-Gara, Calarasi.

  Va rugam trimiteti coletul doar insotit de o notificare pe e-mail care sa cuprinda cele mentionate mai sus (EXCLUS POSTA)

CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

POSH Atelier se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.
Datele solicitate pe acesta pagina sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrar si adresa de facturare .
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Posh Dress SRL numai in scopul declarat al acestei paginii, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:

– produsul comandat nu este pe stoc
– identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta telefonic.

DISPOZITII FINALE

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

Updating…
 • Nu ai niciun produs în coș.